DIENSTEN

Bij Quaesitor en Res Novae kunt u terecht voor al uw zaken op het gebied van accountancy en financiële administratie. Betrouwbare ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Hierbij kunt u denken aan:

AANGIFTE

Wij verzorgen aangiften inkomstenbelasting voor zowel ondernemers als voor particulieren. Daarnaast verzorgen wij de aangifte vennootschapsbelasting voor BV’s en NV’s.

ACCOUNTANCY

Jaarrekeningen, advies bij fusies, investeringen of bijvoorbeeld begeleiding bij de oprichting van een vennootschap; bij Quaesitor kunt u terecht voor alle ondersteuning op het gebied van accountancy en persoonlijke advies.

SALARISVERWERKING

Voor zowel klanten binnen als buiten het notariaat verzorgen wij de salarisadministratie. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team van medewerkers dat op de hoogte is van de recente regelgeving. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van systeemsoftware die altijd up-to-date is.

ADMINISTRATIEF

Bij de boekhouding van een organisatie komt veel kijken.
Salarisadministratie, debiteuren- en crediteurenbeheer, BTW-aangifte, administratieve verplichtingen, grootboek enz. Het vraagt om een goede en zeer nauwkeurige organisatie.